Wat vind je van De Zeevissite? Dat vraag ik eigenlijk aan iedere zeevisser die ik tegenkom en die vertelt dat hij af en toe of juist vaak informDeze vis is bezig met een leuk artikel.atie over zeevissen te zoeken in bladen, boeken en via internet.

Weet je nog onderwerpen die niet of niet uitgebreid genoeg behandeld worden op deze website? Zou je graag zien dat er een stukje komt over een bepaalde visstek?

We doen ons best zoveel mogelijk onderwerpen te behandelen. Daardoor verschijnen er regelmatig nieuwe artikelen op De Zeevissite.

Maar zou je het niet leuk vinden om zelf een artikel te schrijven voor De Zeevissite? Want dat is zeker mogelijk! De Zeevissite is namelijk niet alleen een website voor, maar ook van zeevissers.

Laat het dus even weten als je het leuk vindt om zelf iets te schrijven over een bepaald onderwerp dat met zeevissen te maken heeft. Je kunt hier klikken om je artikel aan De Zeevissite te sturen.

En natuurlijk kunnen er ook nog veel meer leuke foto’s op De Zeevissite geplaatst worden. Vergeet dus niet je camera mee te nemen op je volgende vistocht.

Succes!